KIRJOITTAJASTA

hevosen ruokintaTervetuloa mukaan seuraamaan Hevosen ruokinta -blogia. Olen Hanna, reilu kolmekymppinen hevosenomistaja Uudeltamaalta. Olen opiskellut hevosalaa Suomessa ja ulkomailla. Tällä hetkellä suoritan hevostieteen maisteriopintoja brittiläisessä yliopistossa, kiinnostuksen kohteenani ruokinnan vaikutus hevosen hyvinvointiin. Hevoselämää minulla on takana jo kolmekymmentä vuotta, ja tällä hetkellä kotoa löytyy kolme omaa hevosta.

Perustin tämän sivuston, koska ruokintatietoa on verkossa saatavilla suomen kielellä melko rajoitetusti. Pohjaan kirjoitukseni tutkittuun tietoon. Omat hevoseni syövät analysoitua heinää, ja lisäksi yhdistelen teollista ja luonnonmukaista lisärehua tarpeen mukaan. Pyrin olemaan puolueeton ruokinnan suunnittelussa, vaikka toki minullekin on muodostunut omat suosikkini vuosien saatossa. Kaupalliset yhteistyöt on blogissa merkitty selkeästi omalla tunnisteellaan.

Toivottavasti blogistani on hyötyä sinulle! Otan mielelläni vastaan palautetta ja juttutoiveita osoitteessa info@hevosenruokinta.fi.